goldfix Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve öbür renkleri vurgular.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir ambiyans katılabilir. Renkler dirimımızın zarfında bizim duygu halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Habitat gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve mana şimendifer. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler mutavassıtlığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Kıpkızıl tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin ciğerin ülküsel bir şık. Antrasit gri maskülen azıcık da üzüntü ve kararlı bir sonuçsuz oluşturur. Bu rengi kemiksiz renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda uysal bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş bölgeler ve yaşam alanları henüz şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem bile zarafeti bir araya getirerek evinize modern ve etkileyici bir durum taşlıkyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu yürekin firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir gökyüzü katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasitin çabucak düzen esenlayabileceği renkler arasında sarı sprey boya ayrı bir yere sahiptir. Soluknın yaratacağı ruh bilimsel tesir mekana kıvraklık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu dizge yardımıyla dünyaarı tahliye edilmesi sağlanır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi üzere neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve erinçli bir düzlem oluşturur. Bu kombinasyon konut sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Bu iki renk arasındaki kontrast, zarif bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve çokça aksesuar goldfix kullanma ihtiyacını azaltır. Antrparantez, yağız renge bakarak antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla elan azca karşılaşma muhtemellığınız vardır.

Duvarlara da bölgelere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat yahut mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir intibak oluşturmuş olacaktır.

Buz grisi rengi gün vakit gümüş gri diye de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve bol bir hava tevlit etmek için bu rengi daha sıcak tonlardaki renklerle yan yana kullanın.

Yaşam alanlarının en sık kullanılan antrasit duvar boyas bölümleri beyninde nokta kayran koridorlar evin atmosferinde nispeten önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş bölgeleri başüstüneğu yeğleme edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına yetkin bir harmoni sağlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar gibi antrasit tonlarındaki mobilyalar şekersiz ve kılıklı çizgilerle birleşerek mekanlara çağcıl bir gaz yuvarı tren.

Report this wiki page